Wednesday, 16 March 2011

Promosi.Ini memang menarik.




Aku malas nak tulis entry ni sebenarnya sebab semalam baru tulis pasal McD .
Dah macam betul-betul buat research pasal McD la pula.
Dah macam promoter McD pun ade.
Malam tadi aku dan beberapa orang kawan aku pergi McD
Tak plan pun nak pergi sebenarnya.(Yusran punyer keje semua ni)
Tapi McD buat promosi yang kami tak boleh nak tolak.
Nampak gambar dekat atas tu??
Nampak tulisan besar yang tulis '2 free Big Breakfast'??
Menarikkan??

Promosi ni kawan aku jumpa dari fb kawan die.
Kire kebetulan juga la.
Kami ni memang tak boleh tengok promosi-promosi ni.Teruja rase.
Tambah bab-bab makanan.
Cuba bayangkan dengan pembelian at least rm5 terhadap apa jua makanan di McD,korang boleh dapat free 2 big breakfast  apabila disertakan kupon yang aku tunjuk ini.
Memang syiok la kan.
Apa lagi terus kami print kupon ni and pergi dekat McD yang berdekatan.
Memang puas hati makan.Kenyang dan sedap.

Tapi macam biasa setiap benda mesti ade limitation.
Time beli  mestilah time breakfast dekat McD 4a.m.-11a.m
Drive thru tak layan ye.
Kupon ni valid sampai 31/3/2011 ni je.
Masuk bulan april korang pergi beli juga memang korang kene aprilfool je dengan orang-orang McD nanti.
Kupon ni korang tak payah nak print kaler-kaler.
Hitam putih Ronald McDonald terima dah.
Jangan nak tunjuk kaya sangat.
Ape-ape hal korang tengok kat sini la ye.
Sebarang kemusykilan jangan tanya aku.Jangan juga tanya mak Tam.


4 comments:

  1. nak print..jom esok g mc d weh

    ReplyDelete
  2. haha...mmg layak la Ikhlas jadi promoter..mana la tau kan...nak keje sampingang nntie...bagi jer post nie buat resume...hahaha

    ReplyDelete
  3. promoter2...nak geran research tak nih??aku still tunggu research proposal nih..ahhaha

    ReplyDelete
  4. jd manager trus kalo mintk kerja...tgh pk nk smbung master ke x...lepas tu br trime geran

    ReplyDelete